cover-image

OKTATÁS ÉS KÉPZÉS

LENDÍTSD FEL MAGAD, HOGY JOBBAN TUDJ DOLGOZNI A Techvisie

Műszaki munkaközvetítő ügynökség

Ha egyszer a Techvisie alkalmazza Önt, az nem jelenti azt, hogy örökké ugyanazt a munkát kell végeznie. Éppen ellenkezőleg, mert kihívást jelentő és változatos projekteket kínálunk. Ez tartja érdekesen a munkát. Szeretne azonban egy lépcsőfokot feljebb lépni? Beszéljen a toborzókkal vagy az ügyfélmenedzserével. Ők szívesen mesélnek Önnek a karrierépítéssel vagy átképzéssel kapcsolatos lehetőségekről. Mindenről lehet tárgyalni, és szívesen adnak Önnek személyes tanácsokat.

Melyik tanfolyamot választja?

Különböző tanfolyamokat kínálunk konzultáció keretében, hogy Ön tovább specializálódhasson. Kínált tanfolyamok:
NEN3410
VCA
Nincs itt feltüntetve az a kurzus, amelyet szeretne elvégezni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a lehetőségeket.

AMIT MÁSOK GONDOLNAK RÓLUNK


A Techvisie kiterjedt hálózattal és folyamatban lévő megbízásokkal rendelkezik az én régiómban, de más régiókban is, mivel országosan dolgoznak.
image
Számomra az a legfontosabb, hogy a megbeszélt napon megkapjam a fizetésem. A Techvisie-nél mindig ez a helyzet.
image
Nem számítottam rá, hogy mindannyian elmegyünk vacsorázni, és karácsonyi ajándékokkal lepnek meg minket. Emlékszem, amikor rájöttem: boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek.
image
A Techvise-nél nagyon jók a foglalkoztatási feltételek. Minden héten időben megkapom a fizetésem. Ez pontosan a megbeszéltek szerint történik, és nagyon elégedett vagyok vele.
image
A szállások nagyon jók. Úgy választották ki őket, hogy a lehető legközelebb álljanak a projekthez. Ez azt jelenti, hogy nem kell 30 km-nél többet autózni. Egyedül élsz a szobában. A nappalin, a fürdőszobán, a konyhán és a kerten osztoznak a lakótársakkal.
image

TALÁLD MEG AZ ÚJ MUNKÁDAT

Teljes munkaidő Ideiglenes Heemskerk 2.500 - 3.500

Helló mindenes csőszerelő! Te vagy a nyertes, akit keresünk? Új állást keresel Hollandiában (Heemskerk régióban)? Akkor olvass tovább! Teljeskörű csőszerelőként felelős vagy a csővezetékek és alkatrészek mér... Tudjon meg többet

Teljes munkaidő Állandó Deventer 2.300 - 2.400

Ön tapasztalt viz-gáz és fütés-szerelö és munkát keres? Mert akkor van egy nagyszerü állásajánlatunk az Ön számára. Hollandiában Iévö ügyfelünknél lesz a munkája. Mint víz-gáz és futés-szerelö csodálatos új építkezéseken... Tudjon meg többet

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.