cover-image

Tomasz

A Techvise-nél nagyon jók a foglalkoztatási feltételek. Minden héten időben megkapom a fizetésem. Ez pontosan a megbeszéltek szerint történik, és nagyon elégedett vagyok vele.
Tomasz
Festő
image

Ő Tomasz, és festőként dolgozik a Techvisie-nél. Kíváncsiak vagyunk, hogyan éli meg a Techvisie-nél dolgozni, ezért beszélgettünk vele. Kíváncsi a történetére? Akkor olvass tovább.

„Olyan állást ajánlottak, ami pontosan megfelel a szakmai tapasztalatomnak.”

MI VOLT A PILLANAT, AMIKOR ÁLLÁST VÁLASZTOTT A TECHVISIE-NÉL?
„A toborzók pozitív és professzionális hozzáállása volt a döntő számomra. Az első pillanattól fogva figyelmesen hallgattak. Olyan állást ajánlottak fel, ami tökéletesen megfelel a szakmai tapasztalatomnak. Ez nagyon izgatottá tett. A szerződés aláírása után kirendeltek egy account managert, akivel felveszem a kapcsolatot, ha bármilyen probléma adódik. Nagyon jó, hogy van egy kapcsolati pont."

MIRE TEKINT VISSZA EDDIG A LEGSZÍVESEBBEN?
„Szeretek minden nap dolgozni, de ami nagyon boldoggá tesz, az az extrák. Ilyen például a céges bulik nyáron és karácsonykor és az ajánlói bónusz. A Techvisie alkalmazottait is nagyon kedvesnek és megközelíthetőnek tartom. Mindez együtt azt jelenti, hogy nagyon pozitívan tekintek vissza a Techvisie-nél való eddigi munkára."

A BÉRKIFIZETÉSEK KÍVÁSÁGA SZERINT?
„Minden héten időben megkapom a fizetésem. Ez pontosan a megbeszéltek szerint történik, és nagyon elégedett vagyok vele."

TUDNA TÖBBET MONDANI A ALKALMAZÁSI FELTÉTELEKRŐL?
„A Techvise-nél nagyon jók a foglalkoztatási feltételek. A heti fizetésen kívül szabadságdíjat is kapok. Továbbá, amikor csatlakoztam, profi elektromos szerszámokat és munkaruhát kaptam. Tanfolyamokon, tréningeken is részt tudok venni. A Techvisie-n keresztül autót is lehet bérelni. Én is élek ezzel a lehetőséggel. Nagyon jó autó!"

MI A VÉLEMÉNY A TECHVISION SZÁMÁRA BIZTOSÍTOTT SZÁLLÁSRÓL?
„Elégedett vagyok a szállásommal. Van egy szép szállásom a munkahelyem közelében. Megosztom a házat más Techvisie szakemberekkel. Mindannyiunknak van saját szobája. Megosztjuk a konyhát, a fürdőszobát és a kertet."

AJÁNLOD MÁS MŰSZAKI SZAKEMBEREKNEK A TECHVISIE-NÉL DOLGOZNI?
„Mióta a Techvisie-nél kezdtem, sok érdekes projekten volt lehetőségem dolgozni. Lelkes vagyok a számomra kínált munkáért és a munkakörülmények is jók. Ezért határozottan ajánlom a Techvisie-nél dolgozni."

KÖVETKEZTETÉS
Köszönöm Tomasz a Techvisie-vel kapcsolatos kedves szavait, és örülök, hogy ennyire élvezi.

Szeretnél műszaki szakemberként is dolgozni a Techvisie-nél? Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Tekintse meg állásajánlatainkat, vagy hívja közvetlenül valamelyik fiókunkat. Örömmel segítünk.

job-image
Teljes munkaidő Ideiglenes Heemskerk 2.500 - 3.500

Helló mindenes csőszerelő! Te vagy a nyertes, akit keresünk? Új állást keresel Hollandiában (Heemskerk régióban)? Akkor olvass tovább! Teljeskörű csőszerelőként felelős vagy a csővezetékek és alkatrészek mér... Tudjon meg többet

job-image
Teljes munkaidő Állandó Deventer 2.300 - 2.400

Ön tapasztalt viz-gáz és fütés-szerelö és munkát keres? Mert akkor van egy nagyszerü állásajánlatunk az Ön számára. Hollandiában Iévö ügyfelünknél lesz a munkája. Mint víz-gáz és futés-szerelö csodálatos új építkezéseken... Tudjon meg többet

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.