cover-image

Rólunk

Techvisie: MUNKAKÖZVETÍTŐ ÜGYNÖKSÉG MŰSZAKI DOLGOZÓK SZÁMÁRA

Kik vagyunk mi?

A Techvisie több mint 20 éve teszi elérhetővé a holland piac számára a műszaki szakembereket. Az 5 fióktelepen nem csak azt mutatjuk meg, hogy mit csinálunk, hanem azt is, hogy hogyan és miért. A műszaki munkaerő-közvetítés egyik főszereplője vagyunk mind a külföldi, mind a holland személyzet számára. Ez sokat elmond a mentalitásunkról.

Megbízható partner

NBBU által elismert munkaerő-kölcsönző vállalat 
SNA minőségjelzés 
SNF minőségjelzés
VCU által tanúsított
Ingyenes szállás*
Személyes kapcsolattartó pont

1999 ÓTA KÖZVETÍTÜNK MŰSZAKI SZAKEMBEREKET

500

Műszaki szakemberek

5

Aktív iparágak

5

Fióktelepek

84

% elégedettségi mutató

A MŰSZAKI MUNKÁRA VONATKOZÓ VILÁGOS KÉPET

Büszkék vagyunk a cégre, magasra tesszük a lécet, és megőrizzük saját karakterünket és identitásunkat a piacon. Hogy az ügyfelek ezt értékelik, azt sikerünk is bizonyítja. Kiváló pozíció a további növekedéshez és ahhoz, hogy mindenki tudassa, hogy ott vagyunk.

Szervezetünkben minden olyan szakemberekről szól, akiknek teljesíteniük kell. Ez aláhúzza a képzés, a strukturált szervezet és a biztonság fontosságát. Magától értetődik, hogy ezért minden fontos tanúsítással és minőségi jellel rendelkezünk.

TECHVISIE AZ ÉVEK SORÁN

Több mint 20 éve vagyunk a technológiai munkaerő-közvetítés egyik főszereplője mind a külföldi, mind a holland munkavállalók számára. Ez sokat elmond rólunk, de hogyan lettünk ilyenek? Nézze meg, mit tudunk tenni az Ön számára. 

1999

A deventeri kirendeltség megnyitása

2004

Irodák megnyitása Amszterdamban, Geleenben és 

2010

A zevenaari fiók megnyitása

2018

A deventeri fiók áthelyezése és a geleeni fiók áthelyezése Sittardba.

2023

Együttműködés kezdete a Triangle intérim group-pal.
Triangle Alltime Personal Service GmbH megnyitása Gronauban.

2024

Új telephelyet építünk (hamarosan több információ!).

Csapat

RÖVID KOMMUNIKÁCIÓS VONALAK ÉS SZEMÉLYES KAPCSOLAT

Mi magunk is igazi építőipari emberek vagyunk. Egészséges, nem szűkszavú mentalitással rendelkező kivitelezők. Mindig hajlandóak vagyunk feltűrni az ingujjunkat a legjobb eredmény érdekében. Ezért vagyunk mindig a helyszínen, amikor új szakmunkások kezdenek dolgozni. Szeretjük a rövid kommunikációs vonalakat és a személyes kapcsolatot.

Alkalmazott Marketing & Kommunikáció

Senior account manager

NBBU MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZŐ ÜGYNÖKSÉG 

Minden szakember esetében az NBBU kollektív munkaszerződést alkalmazzuk. G-számlával és az Adó- és Vámhivatal jó fizetési magatartásról szóló nyilatkozataival rendelkezünk. Ezenkívül rendelkezünk NEN 4400-1 tanúsítvánnyal. Azt tesszük, amit mondunk, és azt mondjuk, amit teszünk. Az NBBU munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó ügynökségeként tehát megbízható munkáltató vagyunk. Minden dokumentum megtekinthető a letöltések oldalon is.

VCU-CERTIFICAT

Suntem certificați VCU. Ce înseamnă acest lucru? Că munca în condiții de siguranță și sănătate este importantă pentru noi. Toți lucrătorii noștri calificați au un număr de serviciu pentru cetățeni. Ne asigurăm că fiecare lucrător calificat are echipamentul individual de protecție necesar, care este, de asemenea, verificat și înlocuit în mod regulat. Astfel, lucrătorii noștri calificați pot începe lucrul imediat !

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.