cover-image

A TECHVISIE-NÉL DOLGOZNI

KÍVÁNCSI VAGY, MILYEN A TECHVISIENÉL DOLGOZNI?

A Techvisie-nél dolgozni azt jelenti, hogy egy műszaki munkaközvetítő cégnél dolgozol. Rengeteg munkánk van vízvezetékszerelőknek, villanyszerelőknek, festőknek és hegesztőknek. De munkaszervezőknek, építőipari padon dolgozóknak, panelépítőknek és még sok másnak is. Központunk Deventerben van, és öt fiókunkból szolgáljuk ki a holland piacot. Mindig van egy érdekes álláslehetőség. Tekintse meg az összes állásajánlatot.

Rugalmas munkavállalóként különböző ideiglenes jellegű projektekben lesz bevetve. Szakembereinkre az NBBU kollektív munkaszerződést és így az NBBU fázisrendszert is alkalmazzuk. Hogy pontosan hogyan működik ez a fázisrendszer, arról a letöltések oldalon tájékozódhat.

1999 ÓTA KÖZVETÍTÜNK MŰSZAKI SZAKEMBEREKET

500

Műszaki szakemberek

5

Aktív iparágak

5

Fióktelepek

84

% elégedettségi mutató

HATÁROZOTT IDEJŰ SZERZŐDÉS

Ha Ön már egy ideje nálunk dolgozik, és mindkét félnek tetszik, van rá lehetőség, hogy határozott idejű szerződést kapjon. Magától értetődően az összes kapcsolódó juttatással együtt.

FOGLALKOZTATÁSI FELTÉTELEK

A Techvisie-nél dolgozni - a jó fizetés mellett - jó béren kívüli juttatásokat is jelent. Ideiglenes alkalmazottként szabadságpótlékot épít fel, és a szabadságok és munkaszüneti napok a szokásos módon fizetendők. Ezen kívül jó, biztonságos és ingyenes szállást biztosítunk, amikor csak szükséges, vagy megtérítjük az utazási költségeit.

AMIT MÁSOK GONDOLNAK RÓLUNK


A Techvisie kiterjedt hálózattal és folyamatban lévő megbízásokkal rendelkezik az én régiómban, de más régiókban is, mivel országosan dolgoznak.
image
Számomra az a legfontosabb, hogy a megbeszélt napon megkapjam a fizetésem. A Techvisie-nél mindig ez a helyzet.
image
Nem számítottam rá, hogy mindannyian elmegyünk vacsorázni, és karácsonyi ajándékokkal lepnek meg minket. Emlékszem, amikor rájöttem: boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek.
image
A Techvise-nél nagyon jók a foglalkoztatási feltételek. Minden héten időben megkapom a fizetésem. Ez pontosan a megbeszéltek szerint történik, és nagyon elégedett vagyok vele.
image
A szállások nagyon jók. Úgy választották ki őket, hogy a lehető legközelebb álljanak a projekthez. Ez azt jelenti, hogy nem kell 30 km-nél többet autózni. Egyedül élsz a szobában. A nappalin, a fürdőszobán, a konyhán és a kerten osztoznak a lakótársakkal.
image

SZERSZÁMOK ÉS RUHÁZAT

Mesteremberként saját kéziszerszámokkal, munkaruhával és biztonsági cipővel rendelkezik. Ha a megrendelő nem biztosítja ezeket, lehetőség van nagyobb" szerszámok (fúrógép, akkus fúrógép, kábeltekercs, építőipari lámpa) kölcsönzésére tőlünk. Természetesen ezek professzionális szerszámok, amelyeket évente ellenőrzünk. 

OKTATÁS ÉS KÉPZÉS

Fontosnak tartjuk, hogy segítsük szakembereinket a megfelelő képesítés megszerzésében. Nem csak azért, mert a megrendelő igényli, hanem a saját fejlődésük érdekében is. Többek között nálunk szerezheti meg a VCA és a NEN3140 oklevelet. De a légi munkaállványos bizonyítvány is lehetséges. Beszélje meg a lehetőségeket toborzóinkkal. Ők szívesen mesélnek neked róluk.

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.