cover-image

JOBSEEKERS

KÍVÁNCSI VAGY, MILYEN A TECH Techvisie DOLGOZNI?

Műszaki munkaközvetítő ügynökség 

A Techvisie-nél dolgozni azt jelenti, hogy egy műszaki munkaközvetítő cégnél dolgozol. Rengeteg munkánk van vízvezetékszerelőknek, villanyszerelőknek, festőknek és hegesztőknek. De munkatervezőknek, építőipari padszerelőknek, panelépítőknek és még sok másnak is. Központunk Deventerben van, és öt fiókunkból szolgáljuk ki a holland piacot. Mindig van egy érdekes álláslehetőség. Tekintse meg az összes állásajánlatot.

Megbízható partner 

Az NBBU által elismert munkaerő-kölcsönző vállalat. 
SNA minőségjelzés 
SNF minőségjelzés 
VCU által tanúsított
Ingyenes szállás* 
 Személyes kapcsolat

AMIT MÁSOK GONDOLNAK RÓLUNK


A Techvisie kiterjedt hálózattal és folyamatban lévő megbízásokkal rendelkezik az én régiómban, de más régiókban is, mivel országosan dolgoznak.
image
Számomra az a legfontosabb, hogy a megbeszélt napon megkapjam a fizetésem. A Techvisie-nél mindig ez a helyzet.
image
Nem számítottam rá, hogy mindannyian elmegyünk vacsorázni, és karácsonyi ajándékokkal lepnek meg minket. Emlékszem, amikor rájöttem: boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek.
image
A Techvise-nél nagyon jók a foglalkoztatási feltételek. Minden héten időben megkapom a fizetésem. Ez pontosan a megbeszéltek szerint történik, és nagyon elégedett vagyok vele.
image
A szállások nagyon jók. Úgy választották ki őket, hogy a lehető legközelebb álljanak a projekthez. Ez azt jelenti, hogy nem kell 30 km-nél többet autózni. Egyedül élsz a szobában. A nappalin, a fürdőszobán, a konyhán és a kerten osztoznak a lakótársakkal.
image

Rugalmas munkavégzés

Rugalmas alkalmazottként különféle ideiglenes jellegű projektekben leszel bevetve. Szakembereink számára az NBBU kollektív munkaszerződését, így az NBBU fázisrendszerét is alkalmazzuk. A letöltések oldalon megtudhatja, hogyan működik ez a fázisrendszer.

Teljes munkaidő Ideiglenes Heemskerk 2.500 - 3.500

Helló mindenes csőszerelő! Te vagy a nyertes, akit keresünk? Új állást keresel Hollandiában (Heemskerk régióban)? Akkor olvass tovább! Teljeskörű csőszerelőként felelős vagy a csővezetékek és alkatrészek mér... Tudjon meg többet

Teljes munkaidő Állandó Deventer 2.300 - 2.400

Ön tapasztalt viz-gáz és fütés-szerelö és munkát keres? Mert akkor van egy nagyszerü állásajánlatunk az Ön számára. Hollandiában Iévö ügyfelünknél lesz a munkája. Mint víz-gáz és futés-szerelö csodálatos új építkezéseken... Tudjon meg többet

HATÁROZOTT IDEJŰ SZERZŐDÉS

Ha már egy ideje nálunk dolgozik és mindkét fél nagyon elégedett vele, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy határozott idejű szerződést kap. Természetesen az összes kapcsolódó előnnyel együtt.

FOGLALKOZTATÁSI FELTÉTELEK

A Techvisie-nél dolgozni – a jó fizetés mellett – jó középfokú munkakörülményeket is jelent. Ideiglenes munkavállalóként felhalmozza a szabadságot, és a szabadságnapok és a munkaszüneti napok továbbra is kifizetésre kerülnek. Ezen kívül szükség esetén jó, biztonságos és ingyenes szállást biztosítunk, vagy utazási költségtérítést kap.

SZERSZÁMOK ÉS RUHÁZAT

Profiként saját kéziszerszámokkal, munkaruhával és biztonsági cipővel rendelkezik. Amennyiben a megrendelő ezt nem biztosítja, lehetőség van 'nagyobb' szerszámok (fúró, akkus fúró, kábeltekercs, építőlámpa) kölcsönzésére tőlünk. Mondanunk sem kell, hogy professzionális eszközökről van szó, amelyeket évente ellenőriznek.

OKTATÁS ÉS KÉPZÉS

Fontosnak tartjuk, hogy segítsük szakembereinket a megfelelő diplomák megszerzésében. Nemcsak azért, mert a megrendelő ezt kéri, hanem a saját fejlesztésed miatt is. VCA és NEN3140 diplomáját többek között rajtunk keresztül szerezheti meg. De lehetséges a munkaállvány-tanúsítvány is. Beszélje meg a lehetőségeket toborzóinkkal. Örömmel mesélnek róla többet.

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.