cover-image

LAKHATÁS

HOGYAN TÖRTÉNIK A SZÁLLÁS A Techvisienél?

Amikor Hollandiába indul, azt is tudni szeretné, hogyan szervezik a szállást. Például tudni szeretné, hogy kap-e saját szobát, és milyen messzire kell vezetnie naponta a munkahelyére. Mi ezt megértjük, hiszen ez az a hely, ahol este kikapcsolódIK és feltöltődIK egy új napra. Sok szakemberünk Lengyelországból, Romániából, Németországból, Magyarországról és Spanyolországból érkezik. Így lehet, hogy Ön is. Egyeseknek könnyebb lépés hátrahagyni a hazát és a családot, hogy Hollandiában keressenek pénzt, mint másoknak. Mielőtt meghozná ezt a döntést, hasznos tudni, hogyan történik a szállás megszervezése. Fontosnak és magától értetődőnek tartjuk, hogy alvóhelye kényelmes és biztonságos legyen. Ezen az oldalon többet mondunk a szállásról, és válaszolunk a leggyakrabban feltett kérdésekre. 

Egyetlen kapcsolattartási pont
Mindent mi intézünk
Ingyenes szállás
SNF tanúsítvánnyal

KI GONDOSKODIK A SZÁLLÁSRÓL?

Ha Ön és a toborzó megegyezik, akkor Ön megkapta az állást, és elkezdhet nálunk dolgozni. Előkészítjük a papírmunkát, és párosítjuk Önt egy ügyfélmenedzserrel. Ő lesz az Ön állandó kapcsolattartója. A fiókmenedzser számba veszi, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy a lehető legjobban és legbiztonságosabban végezze a munkáját, például autóra, elektromos szerszámokra és természetesen egy szállásra, ahol aludhat. A fiókmenedzser ezután elküldi a kérelmet - a szükséges tárgyakkal együtt - a létesítményi részlegnek.

 MENNYIT KELL FIZETNEM A LAKHATÁSÉRT?

Semmit! Igen, jól olvasta.

Külföldről Hollandiába érkező szakembereinknek ingyenesen biztosítunk lakhatást. Fontosnak tartjuk, hogy mindenkinek jó és biztonságos tető legyen a feje felett.

Ezért ezt a költséget magunkra vesszük.

AMIT MÁSOK GONDOLNAK RÓLUNK


A Techvisie kiterjedt hálózattal és folyamatban lévő megbízásokkal rendelkezik az én régiómban, de más régiókban is, mivel országosan dolgoznak.
image
Számomra az a legfontosabb, hogy a megbeszélt napon megkapjam a fizetésem. A Techvisie-nél mindig ez a helyzet.
image
Nem számítottam rá, hogy mindannyian elmegyünk vacsorázni, és karácsonyi ajándékokkal lepnek meg minket. Emlékszem, amikor rájöttem: boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek.
image
A Techvise-nél nagyon jók a foglalkoztatási feltételek. Minden héten időben megkapom a fizetésem. Ez pontosan a megbeszéltek szerint történik, és nagyon elégedett vagyok vele.
image
A szállások nagyon jók. Úgy választották ki őket, hogy a lehető legközelebb álljanak a projekthez. Ez azt jelenti, hogy nem kell 30 km-nél többet autózni. Egyedül élsz a szobában. A nappalin, a fürdőszobán, a konyhán és a kerten osztoznak a lakótársakkal.
image

Hol fogok aludni?

Az új munkahelye elhelyezkedése alapján keresünk Önnek jó szállást. Mindig figyelembe vesszük a munkahely és a szállás közötti elfogadható utazási időt. Arra törekszünk, hogy Ön a lehető legkevesebbet utazzon. Kétségek merültek fel? Akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük, így nem érik furcsa meglepetések. A számlavezetője meg fogja mondani, hogy hol van a szállás és hogyan juthat be. Gyakran ez kulccsal, belépési kóddal történik, vagy valaki már ott van.

SNF: mi az?

Az SNF a Stichting Normering Flexwonen rövidítése. Ez a szervezet kezeli azon vállalatok nyilvántartását, amelyek megfelelnek a migráns munkavállalók elhelyezésére vonatkozó szabványoknak, és fenntartják azokat. A Techvisie is rendelkezik SNF tanúsítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy megfelelünk a migráns munkavállalók elhelyezésére vonatkozó szabványnak. Évente adminisztratív ellenőrzésen veszünk részt. Ennek során ellenőrzik, hogy minden telephely be van-e jegyezve az SNF-nél, és hogy teljesülnek-e a helyes foglalkoztatási gyakorlatra, valamint a felügyeletre és irányításra vonatkozó követelmények. Az év során minden olyan helyszínt, amelyért felelősek vagyunk (1. felelős), ellenőriznek, hogy megfelelnek-e az SNF-előírásoknak. Otthonaink megfelelnek minden törvényi előírásnak. Az SNF a következő pontokat ellenőrzi: hely, magánélet, higiénia, biztonság, higiénia, felszereltség, információs lehetőségek, tűzbiztonság, felügyelet és vezetés.

Szállás a Techvisie-nél

Fontosnak tartjuk, hogy a szállás jól meg legyen szervezve. Ezért az alábbiakban talál néhány fontos dokumentumot, például az SNF-bizonyítványt és a házirendet.
SNF-bizonyítvány Techvisie
Házirend Techvision szállás
Takarékos az energiával
Gazdaságos energiával
Szeretne többet megtudni? Nézze meg céges filmünket, tekintse meg nyitott állásajánlatainkat vagy lépjen velünk közvetlenül kapcsolatba.

LAKHATÁS A MIGRÁNS MUNKAVÁLLALÓKNAK 

észrevétele vagy dicsérete van a lakhatással (vagy a szomszédokkal stb.) kapcsolatban? Kérjük, adja át nekünk a +31 (0)570-676167-es telefonszámon, és kérje a lakhatási osztályt.

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.