cover-image

Plamen

Nem számítottam rá, hogy mindannyian elmegyünk vacsorázni, és karácsonyi ajándékokkal lepnek meg minket. Emlékszem, amikor rájöttem: boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek.
Plamen
Vízvezeték-szerelő
image

Ő Plamen, és vízvezeték-szerelőként/központi fűtéstechnikusként dolgozik a Techvisie-nél. Kíváncsiak vagyunk, hogyan tapasztalja meg a Techvisie-nél végzett munkát, és ezért beszélgettünk vele. Kíváncsi a történetére? Akkor olvass tovább.

 

„2017 óta dolgozom vízvezeték-szerelőként/központi fűtéstechnikusként a Techvisie-nél. Repül az idő. Rögtön eszembe jut a legjobb, első emlékem – mondja sugárzóan. „Ez az első karácsonyi bulim a Techvisie-nél. Nem számítottam rá, hogy mindannyian elmegyünk vacsorázni, és karácsonyi ajándékokkal lepnek meg minket. Emlékszem, amikor rájöttem: boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek.”

 

JÓL SZERVEZETT
„De ez nem csak az ünnepek alatt szórakoztató. A Techvisie-nél jól meg vannak szervezve a dolgok. Nagyon élvezem itt. A munka szórakoztató, a fizetés jó, a fizetés időben történik, a céges autót tudom használni. És mindig van munka bőven. Soha nem voltam projekt nélkül. A kollégák is kedvesek. Szeretek Dimitarral dolgozni. Kolléga és jó barát!”

 

„Bulgáriából származom, de Hollandiában élek és dolgozom. Mindig hosszabb ideig maradok itt, aztán kiveszek egy hosszú szabadságot. Nyáron ez körülbelül 5-6 hét volt. Segít abban, hogy teljesen feltöltődjek egy új időszakra. Decemberben újabb hosszú szabadságra megyek. Akkor leszek 50 éves, ez egy szép mérföldkő, ezért szakítok egy kis időt a kikapcsolódásra. Inkább a családommal töltöm az időt. Januárban visszajövök egy új projekt miatt!

 

SZERETNÉL EGYÜTTMŰKÖDNI A MUNKAEROKOLCSONZO TECHVISIE-VEL?
Speciális munkaerőt keres projektjéhez? Vagy Ön az a műszaki szakember vagy nő, akit keresünk? Lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel segítünk!


```

job-image
Teljes munkaidő Ideiglenes Heemskerk 2.500 - 3.500

Helló mindenes csőszerelő! Te vagy a nyertes, akit keresünk? Új állást keresel Hollandiában (Heemskerk régióban)? Akkor olvass tovább! Teljeskörű csőszerelőként felelős vagy a csővezetékek és alkatrészek mér... Tudjon meg többet

job-image
Teljes munkaidő Állandó Deventer 2.300 - 2.400

Ön tapasztalt viz-gáz és fütés-szerelö és munkát keres? Mert akkor van egy nagyszerü állásajánlatunk az Ön számára. Hollandiában Iévö ügyfelünknél lesz a munkája. Mint víz-gáz és futés-szerelö csodálatos új építkezéseken... Tudjon meg többet

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.