cover-image

KARRIERFEJLESZTÉS

SEGÍTSÉG A MUNKAKERESÉSBEN

Szívesen segítünk Önnek a karrierépítésben. Ha a műszaki szektorban keres munkát, a Techvisie a megfelelő hely az Ön számára. Folyamatosan keressük a jó szakembereket. Gondolj a vízvezetékszerelőkre, festőkre, villanyszerelőkre és hegesztőkre. De mi a legjobb módja ennek? Mi elmagyarázzuk neked!

1. Tudd, miben vagy jó

A karrierje fejlődése szempontjából hasznos, ha tudja, miben jó. Sokat tud egy adott termékről vagy szolgáltatásról? Szeret a kezével dolgozni? Vagy inkább gondolkodó típus? Nézze meg, miben jó.

2. Dolgozzon szívesen

Ha tudja, miben jó, a munkája gyakran sokkal könnyebb lesz. Ez pozitívan hozzájárul a munkával való elégedettségedhez. De azt is mérlegelje, hogy mennyi időt szeretne maximálisan utazni. Mennyire rugalmas? Szeret önállóan dolgozni, vagy csapatjátékos? Írja le mindazokat a pontokat, amelyek hozzájárulnak a munkával való elégedettségéhez, mert ez segíteni fogja a karrierje fejlődését. 

3. Minden jól szervezett

Ha tudja, miben jó, és mit csinál szívesen, már jó úton halad afelé, hogy megtalálja az Önnek valóban megfelelő állást. Talált egy remek állást? Akkor mindenképpen nézze meg a béren kívüli juttatásokat. A Techvisie-nél például minden jól szabályozott: NBBU-CAO, szabadságpénz, szabadság, ingyenes szállás vagy utazási támogatás, képzések, állandó kapcsolattartó stb..

 EXTRA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE AZ ÁLLÁSKERESÉSBEN?

Még nem teljesen tart ott? Szüksége van egy beszélgetésre a karrierépítéséről? Munkaerő-közvetítőink szívesen nyújtanak segítséget az álláskeresésben. Küldetésük, hogy szakembereket találjanak kihívást jelentő állásokhoz. 

Töltse ki a nyitott jelentkezési lapot, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot. Sokan mások is jártak már Ön előtt. Az Ön karrierje is megérdemel egy lökést!

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.