cover-image

Jelentkezési bónusz

ERŐSÍTSE ÖNMAGÁT ÉS BARÁTAIT A Techvisie

Az ajánlói bónusz

Mint Techvisie alkalmazott, könnyedén nyerhet 200 eurós ajánlói bónuszt. Igazából csak egy dolgot kell tennie: adjon tippet egy barátjának, családtagjának vagy közeli ismerősének, hogy jelentkezzen a Techvisienel. Fel fogják venni ezt a személyt? Akkor máris megvan a bónusznyerés esélye. Elmagyarázzuk hogyan is működik ez pontosan. 

Hogyan működik az ajánlói bónusz?

Tippeljen egy barátjának, családtagjának vagy közeli ismerősének, hogy jelentkezzen a Techvisienel.  
Vegye rá őket, hogy említsék meg a nevét a jelentkezési lapon.

FELTÉTELEK

Barátja, rokona vagy közeli ismerőse megfelelt? Akkor ez érdekes lesz az Ön számára. Az első hónapban végzett munkája után 100 €-t, a második hónapban végzett munkája után pedig további 100 €-t kap. Tehát összesen 200 € ajánlói bónuszt, ha egy új kollégát közvetít a Techvisiehez. Ez gyors és könnyű nyereség!

Ez az akció csak új jelöltekre vagy olyan jelöltekre érvényes, akik legalább hat hónapja nem dolgoztak a Techvisie-nél.
Korlátlan számú jelöltet toborozhat.

AMIT MÁSOK GONDOLNAK RÓLUNK


A Techvisie kiterjedt hálózattal és folyamatban lévő megbízásokkal rendelkezik az én régiómban, de más régiókban is, mivel országosan dolgoznak.
image
Számomra az a legfontosabb, hogy a megbeszélt napon megkapjam a fizetésem. A Techvisie-nél mindig ez a helyzet.
image
Nem számítottam rá, hogy mindannyian elmegyünk vacsorázni, és karácsonyi ajándékokkal lepnek meg minket. Emlékszem, amikor rájöttem: boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek.
image
A Techvise-nél nagyon jók a foglalkoztatási feltételek. Minden héten időben megkapom a fizetésem. Ez pontosan a megbeszéltek szerint történik, és nagyon elégedett vagyok vele.
image
A szállások nagyon jók. Úgy választották ki őket, hogy a lehető legközelebb álljanak a projekthez. Ez azt jelenti, hogy nem kell 30 km-nél többet autózni. Egyedül élsz a szobában. A nappalin, a fürdőszobán, a konyhán és a kerten osztoznak a lakótársakkal.
image

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.