cover-image

Pawel

Számomra az a legfontosabb, hogy a megbeszélt napon megkapjam a fizetésem. A Techvisie-nél mindig ez a helyzet.
Pawel
Hegesztő
image

Ő Pawel, aki hegesztőként dolgozik a Techvisie-nél. Meglátogattuk a munkahelyén a Twente régióban. Egy hatalmas kereskedelmi épületben több műszaki szakember hegesztéssel foglalkozik nap mint nap. Csodálatos látni. Kíváncsiak vagyunk, hogy Pawel hogyan dolgozik a Techvisie-nél, és ezért beszélni kezdett vele. Kíváncsi vagy a történetére? Akkor olvass tovább!

Milyen tapasztalatai vannak a Techvisie-nél történő munkavégzésről?
„Már több hónapja dolgozom a Techvisie-nél, és nagyon szeretem. Számomra az a legfontosabb, hogy a megbeszélt napon megkapjam a fizetésem. A Techvisie-nél mindig ez a helyzet. Minden héten megkapom a fizetésem. Ettől csak jól érzem magam, és motivál.”

Hogyan éli meg a munkahelyi légkört?
„A munkakörnyezet természetesen projektenként eltérő. Nagyon jó a légkör a projektben, amelyen jelenleg dolgozom. Általánosságban elmondhatom, hogy nagyon szerencsés vagyok. Kedves kollégák vannak körülöttem, és tisztelet van egymás iránt. Ha bármilyen kérdésem van, mindig van valaki, aki tud nekem segíteni.”

Hogyan éli meg a karrierlehetőségeket?
„Magam nem sokat gondolkodom ezen. Megszereztem a hegesztődiplomámat és a VCA diplomámat. Egyelőre szerintem rendben van. Először szeretnék néhány éves szakmai tapasztalatot szerezni. Ha tovább szeretnék specializálódni, felvehetem a kapcsolatot a fiókkezelőmmel, hogy megbeszéljük a lehetőségeket. Jó, hogy Techvisie velünk együtt gondolkodik!"

Javasol más műszaki szakembereknek a Techvisie-nél dolgozni?
„Határozottan ajánlom a Techvisie-nél dolgozni. Itt egyszerűen jól meg vannak szervezve a dolgok. Egy meghatározott napon, amikor megkapja fizetését, számos munkaruha- és egyéni védőfelszerelést kap. A számlavezetőm is hoz néha szép árucikkeket. Nézd, nem ezért csinálod, de ez még mindig jó bónusz! Nagyon vigyáznak ránk, és az emberek őszintén érdeklődnek irántunk. Igen, nagyon jó érzés a Techvisie-nél dolgozni. Ezért határozottan ajánlom másoknak is.

Következtetés
Köszönöm Pawelnek a Techvisie-vel kapcsolatos pozitív szavait, és örülök, hogy ennyire élvezed.

job-image
Teljes munkaidő Ideiglenes Heemskerk 2.500 - 3.500

Helló mindenes csőszerelő! Te vagy a nyertes, akit keresünk? Új állást keresel Hollandiában (Heemskerk régióban)? Akkor olvass tovább! Teljeskörű csőszerelőként felelős vagy a csővezetékek és alkatrészek mér... Tudjon meg többet

job-image
Teljes munkaidő Állandó Deventer 2.300 - 2.400

Ön tapasztalt viz-gáz és fütés-szerelö és munkát keres? Mert akkor van egy nagyszerü állásajánlatunk az Ön számára. Hollandiában Iévö ügyfelünknél lesz a munkája. Mint víz-gáz és futés-szerelö csodálatos új építkezéseken... Tudjon meg többet

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.