cover-image

Viz-gaz es fiites szerelo

Location
Deventer
Fizetés
€ 2.300 - € 2.400 Havonta
Munkahét
Teljes munkaidő

Ön tapasztalt viz-gáz és fütés-szerelö és munkát keres? Mert akkor van egy nagyszerü állásajánlatunk az Ön számára. Hollandiában Iévö ügyfelünknél lesz a munkája.

Mint víz-gáz és futés-szerelö csodálatos új építkezéseken és lakásprojekteken fog majd dolgozni. Szeretné a csapatunkat erösíteni?

Mit várunk el Öntöl?

 • Megoldásorientált, szorgalmas és együttmüködö.
 • Megfelelö középfokú végzettséggel rendelkezik.
 • Bizonyítható munkatapasztalat.
 • Vca bizonyítvánnyal rendelkezik.
 • Van jogosítványa.
 • Beszél Hollandul, Angolul és/vagy Németül.

Kínálunk

 • Jó fizetést heti rendszerességgel. Az Õn fizetését a kõvetkezok alapján határozzuk meg: az Õn által beszélt nyelvek, munkatapasztalat és képzettség.
 • 8,33%-os szabadságpénzt és évi 24 fizetett szabadnapot.
 • A Techvisie által fizetett tanfolyamokhoz és képzésekhez való hozzáférést (NEN 3140, ATEX és AWP tanúsítvány), VCA
 • Ingyenes szállás egyágyas szobában wifivel (kozõs nappali, konyha és fürdõszoba).
 • Lehetõsége van segítséget kapni az account managerétõl a hollandiai bankszámlanyitáshoz, a BSN szám megszerzéséhez, az orvoshoz járáshoz stb.
 • Bónusz, ha egy barátnak/családtagnak ajánlja, hogy csatlakozzon hozzánk.
 • Munkaruhát, védõfelszerelést és elektromos szerszámokat a Techvisie biztosít.
 • Megoldást kinalunk a Techvisie autójának bérlésére.
 • Lehetõséget magasabb pozícióba való elorelépésre.

A Techvisie-rol

A Techvisie tõbb mint 20 éve teszi elérhetové a szakembereket a holland és a német piac számára. Õt külõnbõzõ helyszínen nem csak azt mutatjuk meg, hogy mit csinálunk, hanem azt is, hogy hogyan és miért.

Mi az építõipar és a mérnõki szakmák területén a munkaero-kõzvetítés jelentõs szereplõje vagyunk mind a külfõldi, mind a holland munkaero számára. Ez sokat elmond a mentalitásunkról. Büszkék vagyunk a vállalatra, magasra tesszük a Iécet, és fenntartjuk saját karakterünket és identitásunkat a piacon. Hogy az ügyfelek ezt értékelik, azt sikerünk is mutatja. Kiváló pozíció ahhoz, hogy tovább nõvekedjünk, és a lehetõ legjobban szolgáljuk ki ügyfeleinket és alkalmazottainkat.

Nálunk a szervezet a teljesíteni akaró szakemberekrõl szól. Ez hangsúlyozza a képzés, a strukturált szervezetet és a biztonság fontosságát. Természetesen ezért rendelkezünk minden fontos tanúsítással és minõségi jellel. További információ a Techvisie-rõl.

Recruiter
Eliza Sighinas

E-mail Address
esighinas@techvisie.nl

Phone number
0031 6 22332957

AMIT MÁSOK GONDOLNAK RÓLUNK


A Techvisie kiterjedt hálózattal és folyamatban lévő megbízásokkal rendelkezik az én régiómban, de más régiókban is, mivel országosan dolgoznak.
image
Számomra az a legfontosabb, hogy a megbeszélt napon megkapjam a fizetésem. A Techvisie-nél mindig ez a helyzet.
image
Nem számítottam rá, hogy mindannyian elmegyünk vacsorázni, és karácsonyi ajándékokkal lepnek meg minket. Emlékszem, amikor rájöttem: boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek.
image
A Techvise-nél nagyon jók a foglalkoztatási feltételek. Minden héten időben megkapom a fizetésem. Ez pontosan a megbeszéltek szerint történik, és nagyon elégedett vagyok vele.
image
A szállások nagyon jók. Úgy választották ki őket, hogy a lehető legközelebb álljanak a projekthez. Ez azt jelenti, hogy nem kell 30 km-nél többet autózni. Egyedül élsz a szobában. A nappalin, a fürdőszobán, a konyhán és a kerten osztoznak a lakótársakkal.
image

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.