cover-image

Ciprian

A szállások nagyon jók. Úgy választották ki őket, hogy a lehető legközelebb álljanak a projekthez. Ez azt jelenti, hogy nem kell 30 km-nél többet autózni. Egyedül élsz a szobában. A nappalin, a fürdőszobán, a konyhán és a kerten osztoznak a lakótársakkal.
Ciprian
Villanyszerelő
image

Ő Ciprian, és villanyszerelőként dolgozik a Techvisie-nél. Kíváncsiak vagyunk, hogyan éli meg a Techvisie-nél végzett munkát, és ezért beszélgettünk vele. Kíváncsi a történetére? Akkor olvass tovább.

„A Techvisie személyes, részt vesz, és minden kihívásban segít Önnek.”

HOGY KERÜLT A TECHVISIE-HEZ?
„Láttam a Techvisie hirdetését a Facebookon, hogy technikai munkatársakat keresnek. Tetszett a hirdetés, mert személyesnek tűnt. Nem sokkal később felvettek a Techvisie-be, és elkezdődött a kalandom. Szerencsére a való életben is úgy találkoznak, mint az első online benyomásom. A Techvisie-nél személyesen, elkötelezetten dolgozom, és az ügyfélmenedzserem készen áll a segítségemre bármilyen kihívásban."

HOGYAN TAPASZTALJA A TECHVISIE-NÉL A MUNKÁT?
„Nagyon élvezem a Techvisie-nél eltöltött időt. Szeretem, hogy a Techvisie olyan tevékenységeket szervez nekünk, mint a nyári grillezés, a karácsonyi vacsora és az ünnepek körüli ajándékozás. A Techvisie-nél nagyon jók a foglalkoztatási feltételek. Jó heti fizetést kapsz, ami motivál. Ezenkívül szabadságdíjat, jó minőségű elektromos szerszámokat, egyéni védőfelszereléseket is kap, és ha kívánja, egy megfelelő tanfolyamon is részt vehet."

HOGYAN VAN A LAKÁS ELHELYEZÉSE?
„A szállás nagyon jó. Úgy választották ki őket, hogy a lehető legközelebb álljanak a projekthez. Ez azt jelenti, hogy nem kell 30 km-nél többet autózni. Egyedül élsz a szobában. Megosztod a nappalit, a fürdőszobát, a konyhát és a kertet a lakótársakkal."

AJÁNLOD MÁS MŰSZAKI SZAKEMBEREKNEK A TECHVISIE-NÉL DOLGOZNI?
„Igen, határozottan ajánlom a Techvisie-nél dolgozni. A korábban említett előnyök mellett ajánlói bónusz is jár. Ha azt ajánlom egy barátomnak vagy családtagnak, hogy jöjjön dolgozni a Techvisie-hez, ajánlói bónuszt kapok. Ez egy szép extra bónusz a normál fizetésen felül."

„Mióta a Techvisie-nél kezdtem, sok nagyszerű projektem volt. Sokat tanulok itt, úgy érzem, tisztelnek, és nagyon élvezem ezt itt."

KÖVETKEZTETÉS
Köszönöm Ciprian a Techvisie-vel kapcsolatos kedves szavait, és örülök, hogy ennyire élvezi.

Szeretnél műszaki szakemberként is dolgozni a Techvisie-nél? Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Tekintse meg állásajánlatainkat, vagy hívja közvetlenül valamelyik fiókunkat. Örömmel segítünk.

job-image
Teljes munkaidő Ideiglenes Heemskerk 2.500 - 3.500

Helló mindenes csőszerelő! Te vagy a nyertes, akit keresünk? Új állást keresel Hollandiában (Heemskerk régióban)? Akkor olvass tovább! Teljeskörű csőszerelőként felelős vagy a csővezetékek és alkatrészek mér... Tudjon meg többet

job-image
Teljes munkaidő Állandó Deventer 2.300 - 2.400

Ön tapasztalt viz-gáz és fütés-szerelö és munkát keres? Mert akkor van egy nagyszerü állásajánlatunk az Ön számára. Hollandiában Iévö ügyfelünknél lesz a munkája. Mint víz-gáz és futés-szerelö csodálatos új építkezéseken... Tudjon meg többet

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.