cover-image

Lucas

A Techvisie kiterjedt hálózattal és folyamatban lévő megbízásokkal rendelkezik az én régiómban, de más régiókban is, mivel országosan dolgoznak.
Lucas
Asztalos magánvállalkozó
image

“Techvisie mindig izgalmas projekteket kínál!”

Ő Lucas, aki asztalosként dolgozik a Techvisie-nél. Meglátogattuk a munkahelyén, és megbeszéltük, hogyan éli meg a Techvisie-nél végzett munkát. Kíváncsi a történetére? Akkor olvass tovább.

Mikor volt az a pillanat, amikor állást választottál a Techvisie-nél?
Az egyéni vállalkozóként végzett munka nagy szabadságot ad, de a megbízások keresése nem nekem való. Hasznos a Techvisie hálózat használatának lehetősége. Láttam a hirdetésüket a Google-on, és így kerültem velük kapcsolatba. Egy kezdeti beszélgetés és a papírmunka után elkezdhettem az első projektemet. A Techvisie újra és újra szórakoztató projekteket kínál! Nagyon örülök ennek az építkezésnek!

A fizetések kifizetése a kívánt módon zajlik?
A Techvisie biztosítja a számláim azonnali kifizetését. Ez tökéletesen működik.

Tudna többet mondani a Techvisie-nél önálló vállalkozóként végzett munka előnyeiről?
Szerintem ez egy szép módszer a közös munkára. A Techvisie kiterjedt hálózattal és folyamatban lévő megbízásokkal rendelkezik az én régiómban, de más régiókban is, mivel országosan dolgoznak. A projekt során közvetítenek és tartják a kapcsolatot. Velem és az ügyféllel is. A pénzügyi elszámolás is minden korrekt, ezen már nem kell aggódnom. Biztosan vannak előnyei. Vállalkozói hálózatukat is kihasználhatom, beszállítói juttatásokat vásárolhatok, valamint képzéseket és tanfolyamokat is. Ennek ellenére megőrzöm a szabadságomat önálló vállalkozóként. Számomra ez egy win-win helyzet!

Mondana valamit a különböző projektekről?
Jeleztem, hogy lakhelyemtől kb. 50 km-es körzetben szeretnék munkát vállalni. Ez kezelhetővé teszi az utazási időt. Sok érdekes projekten volt lehetőségem dolgozni. Az iskolaépület ablakkereteinek cseréjétől a sportcsarnok akasztós ajtóiig. Izgatott vagyok a számomra felajánlott munka miatt. Ezért határozottan ajánlom, hogy önálló vállalkozóként dolgozzon a Techvisie-nél.

Következtetés
Köszönjük Lucas, hogy betekintést nyújtott a Techvisie-nél végzett munkájába, és jó hallani, hogy ennyire élvezi.

Szeretnél műszaki szakemberként is dolgozni a Techvisie-nél? Akár ideiglenes munkaszerződés alapján, akár egyéni vállalkozóként. Szívesen meghallgatjuk kívánságait, és keresünk Önnek megfelelő munkát! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. Örömmel segítünk.

job-image
Teljes munkaidő Ideiglenes Heemskerk 2.500 - 3.500

Helló mindenes csőszerelő! Te vagy a nyertes, akit keresünk? Új állást keresel Hollandiában (Heemskerk régióban)? Akkor olvass tovább! Teljeskörű csőszerelőként felelős vagy a csővezetékek és alkatrészek mér... Tudjon meg többet

job-image
Teljes munkaidő Állandó Deventer 2.300 - 2.400

Ön tapasztalt viz-gáz és fütés-szerelö és munkát keres? Mert akkor van egy nagyszerü állásajánlatunk az Ön számára. Hollandiában Iévö ügyfelünknél lesz a munkája. Mint víz-gáz és futés-szerelö csodálatos új építkezéseken... Tudjon meg többet

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.