5 TIPP A TÉLI BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSHEZ
Munkavállalók 28 Feb 2024 által Agnieszka Zakrzewska

A Techvisionon keresztül bérel autót? Akkor ez az 5 tipp jól fog jönni Önnek. Télen ugyanis különösen fontos, hogy jól felkészülten közlekedjünk az utakon. Ellenőrizze Techvisie autóját a következő tippek segítségével. Valami baj van? Akkor vegye fel a kapcsolatot a számlavezetőjével, mert nekünk fontos, hogy biztonságosan vezessen.

1. TIPP: MÉRJE MEG A GUMIABRONCS PROFILJÁT

A gumiabroncsok egyik legfontosabb része: az abroncsprofil. Télen sokat eshet vagy fagyhat, és ilyenkor az utak nedvesek és/vagy csúszósak. Ilyenkor nagyon fontos, hogy előzetesen alaposan ellenőrizze, van-e elegendő profil a gumiabroncsokon. A gumiabroncsok futófelületének ellenőrzése egyszerű az érmés módszerrel. Ha az érme arany pereme már nem látszik, mint a képen, akkor a gumiabroncsok rendben vannak. Ha azonban az érme arany pereme látható, akkor hidegben és nedves időben nem ajánlatos útra kelni! Ha így van, azonnal vegye fel a kapcsolatot a számlavezetőjével, hogy új gumiabroncsokra van szüksége.

TIPP 2: ELLENŐRIZZE A GUMIABRONCSOK NYOMÁSÁT

Mielőtt útnak indul, fontos, hogy meggyőződjön a megfelelő abroncsnyomásról, mivel az alulnyomásos abroncsok akár 8 méterrel hosszabbá tehetik a fékutat. Ellenőrizze tehát, hogy megfelelő-e az abroncsnyomás. A legtöbb autó esetében ez 2,3 és 2,6 bar között van. A vindbandenpomp.nl weboldalon megbízható gumipumpákat találhat a környéken, és megnézheti, hogy a használat ingyenes-e vagy sem. Segítségre van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélmenedzserével.

3. TIPP: ELLENŐRIZZE A LÁMPÁKAT

Győződjön meg róla, hogy jól látható a többi közlekedő számára. Fontos, hogy a lámpái nappal és éjszaka is megfelelően működjenek, hogy Ön maga is megfelelően látható legyen az úton, és az úton közlekedő többi járművezető is megfelelően láthassa Önt. Elromlott a világítása? Ha igen, vegye fel a kapcsolatot a számlavezetőjével.

4. TIPP: GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY AUTÓJA ABLAKAI TISZTÁK-E

Fontos, hogy alaposan megtisztítsa autója ablakait és világítását, mielőtt útnak indul. Mind a szélvédő és a hátsó ablak, mind az oldalsó tükrök és az oldalablakok ne akadályozzák a kilátást. Távolítsa el a jeget, a páralecsapódást és a havat. Havazott? Akkor távolítsa el a havat a lámpákról is. A nem megfelelő látási viszonyok mellett történő vezetésért kiszabható bírságok összege 240 és 380 euró között mozog. Szeretne egy jégkaparót a Techvisie-től? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélmenedzserével.

TIPP 5: TARTSON ELEGENDŐ TÁVOLSÁGOT

A hideg és nedves időjárás miatt hosszabb lehet a féktávolság, mint amihez általában hozzászokott. Ezért fontos, hogy ezt figyelembe vegye. Ajánlatos a szokásosnál akár kétszer nagyobb távolságot hagyni Ön és az Ön előtt haladó autó között. Fontos számunkra, hogy biztonságosan vezessen. Kétségei vannak, vagy szeretne megbeszélni valamit? Akkor vegye fel a kapcsolatot a fiókmenedzserével. Szívesen segítünk Önnek!

job-image
Teljes munkaidő Ideiglenes Heemskerk 2.500 - 3.500

Helló mindenes csőszerelő! Te vagy a nyertes, akit keresünk? Új állást keresel Hollandiában (Heemskerk régióban)? Akkor olvass tovább! Teljeskörű csőszerelőként felelős vagy a csővezetékek és alkatrészek mér... Tudjon meg többet

job-image
Teljes munkaidő Állandó Deventer 2.300 - 2.400

Ön tapasztalt viz-gáz és fütés-szerelö és munkát keres? Mert akkor van egy nagyszerü állásajánlatunk az Ön számára. Hollandiában Iévö ügyfelünknél lesz a munkája. Mint víz-gáz és futés-szerelö csodálatos új építkezéseken... Tudjon meg többet

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy megkönnyítsük a weboldal használatát, javítsuk a teljesítményt és a felhasználói élményt, valamint növeljük a kínálatunk relevanciáját. Kattintson az elfogadom gombra, hogy jelezze hozzájárulását az adatvédelmi nyilatkozatunkhoz.